Prečo je potrebné reformovať náš dôchodkový systém - Čamek, Miroslav
Stručná analýza principiálneho nastavenia dôchodkových systémov v Európe a stav reforiem v dôchodkovom systéme u nás. Potreba komplexnej reformy dôchodkového systému na Slovensku. Najdôležitejšie faktory, demografické a technické.