<An> Assessment of SME competitiveness in Indonesia - Setyawan, Agus Anton
Problémy MSP v Indonézii. Poterov model a jeho determinanty konkurencieschopnosti pre MSP. Význam ľudského a pracovného kapitálu a inovačnej aktivity pre MSP v Indonézii.