Competitive position of dependent passenger car maintenance companies – influences, developments and challenges in the German market - Werdich, Karl
Definícia a organizácia podnikov údržby osobných áut. Vplyvy na rozvoj automobilového podnikania. Problémy a výzvy spoločností na údržbu osobných automobilov.