Z koho by si Slovensko malo brať príklad - Čamek, Miroslav
Životné poistenie a sporiace dôchodkové schémy - dôchodkový vek, dôchodkové úspory, dôchodkové dávky. Stručný náčrt dôchodkového systému tých krajín, ktoré sú v tejto oblasti považované za najúspešnejšie, a to: Veľká Británia, Austrália, Dánsko, Holandsko.