Strategic alliance typology and survival chances among medium-sized manufacturing firms in Tanzania - Jeje, Kafigi
Dôvody na spojenectvá medzi strednými podnikmi. Testovanie hypotéz o znižovaní nákladov, prístupe ku zdrojom a redukcii rizika.