Náčrt udržateľnéhbo dôchodkového systému na Slovensku - Čamek, Miroslav
Návrh principiálneho nastavenia dôchodkového systému na Slovensku, čo by mal obsahovať, ako by sa mal financovať a čo by mal budúcim dôchodcom poskytovať. Návrh a ciele SLASPO na komplexnú reformu dôchodkového systému u nás.