Nový legislatívny rámec EÚ podnikania v cestovnom ruchu - Bandzi, Adriana
Ciele novej právnej úpravy ochrany osôb, ktoré sa zúčastňujú na využívaní produktov cestovného ruchu. Vývoj v cestovnom ruchu, posilnenie transparentnosti a prispôsobenie rozsahu ochrany spotrebiteľov na úroveň členských štátov EÚ. Transpozícia PTD (Package Travel Directive).