Regulácia kapitálových požiadaviek v poisťovníctve - Gondová, Andrea
Smernica Solventnosť II schválená v novembri 2009, ktorou sa výrazne mení regulatórny režim v oblasti poisťovníctva. Novela smernice Európskeho parlamentu a Rady 2014/51/EÚ - (Omnibus II) posunula účinnosť implementácie nových kapitálových požiadaviek až od januára 2016.