Vráťme sa ku koreňom - Bôrik, Tibor
Úvaha Tibora Bôrika o tom, čo je v poisťovníctve absolútne všetkému nadradené, o princípe najvyššej dôvery (utmost good faith). Základný kameň pravdivej identifikácie rizika, ktoré má byť poistené.