Diversity management as a tool of managing intellectual capital - Jelínková, Eva
Význam intelektuálneho kapitálu v podnikaní. Výhody plynúce z manažmentu rozmanitosti. Prínos riadenia rozmanitosti pre intelektuálny kapitál. Povedomie firiem o benefitoch riadenia rozmanitosti a intelektuálnom kapitáli.