Politik v poistných službách Milan Hodža (1878 - 1944) - Littvová, Zuzana
Významná osobnosť minulého storočia, Dr. Milan Hodža, ktorého pôsobenie bolo úzko späté so vznikom slovenského poisťovníctva a silnými národnobuditeľskými sklonmi.