<The> Effects of strategic orientations and perceived environment on firm performance - Farkas, Gergely
Dimenzie podnikateľskej a učiacej sa orientácie podniku. Analyzované metódou PLS-SEM (path analysis). Dimenzie podnikovej výkonnosti.