Human capital and potential to increase its creativity - Galovská, Marcela
Možnosti zvýšenia kreativity ľudských zdrojov. Defninícia a charaketistika ľudského kapitálu. Kreativita - zložky a jej výpočet. Zvýšenie kreativity cez úroveň znalosti jazyka. Zladenie profesionálneho a neprofesiálneho života jedinca na Slovensku.