Market-based approach in shift from linear economy towards circular economy supported by game theory analysis - Dolinský, Martin
Príčiny nadmerného vyčerpávania prírodných zdrojov. Prudký rast cien komodít ako hlavný argument pre zavedenie kruhovej ekonómie. Vzťahy producent - konečný spotrebiteľ - dodávateľ. Význam recyklácie materiálu v kruhovej ekonómii.