Ukraine: facing default under conditions of global uncertainty - Pavlo, Zhuk
Počiatočné príčiny cesty k bankrotu. Pomer vonkajšieho dlhu ku HDP krajiny. Výhody a nevýhody bankrotu pre Ukrajinu. Podobnosť s gréckym bankrotom a možnosť poučiť sa. Možnosti prekonania dôsledkov bankrotu Ukrajiny.