Computational qualitative economics-using computational intelligence for andvanced learning of economics in knowledge society - Andrášik, Ladislav
Experimenty s komplexným nelineárnym modelom ekonomickej dynamiky vo virtuálnych ekonomických laboratóriách iDMC. Modely kvalitatívneho duopolu, monopolu a Kaldorovho modelu cyklického rastu.