Sociální interakce učitelů se žáky a rodiči - Švamberk Šauerová, Markéta
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o kvalite sociálnej interakcie a vzájomnej komunikácii medzi učiteľmi a žiakmi, rodičmi a školou. Zodpovednosť za edukáciu a vzájomná spolupráca - rodina a škola.