Innovative approaches to examining consumer preferences when choosing wines - Horská, Elena
Prieskum meraním elektrickej aktivity mozgu cez elektroencefalografiu a softvér analyzujúci vyjadrenia tváre. Podstata a význam neuromarketingu pri propagácii produktu.