Peňažno-úverová regulácia Národnej banky Kazašskej republiky - Akylbeková, Veronika
Charakteristika činnosti Národnej banky Kazašskej republiky. Menová politika Národnej banky Kazašskej republiky počas finančnej krízy a oživenie po kríze v období rokov 2007 - 2013.