Základy Kierkegaardovej apolitickej filozofie - Petkanič, Milan
Kierkegaardova apolitickosť ako integrálna súčasť jeho filozofie. Kierkegaard hlása programovú indiferentnosť kresťanstva k akejkoľvek politike. Analýzy Kierkegaardovej kritiky spojenia štátu s kresťanstvom.