Buberova otázka jedincovi - Bizoň, Michal
Buberova kritika individualistického, ako aj kolektivistického učenia o etickom relativizme. Skúma tiež kategóriu "zodpovedného jedinca", ktorá je jeho odpoveďou na obidve učenia.