Priemysel 4.0 a Slovensko: ako sa udržať medzi elitou zahraničné investície prinášajú ovocie; SR stojí v produktivite vysoko - Luptáčik, Mikuláš
Rozhovor s profesorom Mikulášom Luptáčikom, odborníkom v oblasti matematickej ekonómie, dekanom Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.