I. Švihlíková: euro a TTIP sú projekty ovládania druhých - Švihlíková, Ilona
Rozhovor s Ilonou Švihlíkovou, docentkou ekonómie z Vysokej školy medzinárodných a verejných vzťahov v Prahe, o súčasnom vývoji svetovej ekonomiky.