Inteligencia víťazí priemysel 4.0 medzi evolúciou a revolúciou - Schick, Marcus
Prepojenie logistiky s dodávateľskými reťazcami, ktoré musia držať krok s novými trendmi a nárokmi digitálnej doby. Digitalizácia reprezentuje neodmysliteľnú súčasť riadiacich procesov veľkých logistických sietí. Harmonizácia a internacionalizácia postupov prevádzkovateľov logistiky.