Prínos J.K. Galbraitha v ekonomickej vede - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Pojem neoinštitucionalizmus, jeho miesto v ekonomickej vede. J.K. Galbraith - najvýznamnejší predstaviteľ neoinštitucionalizmu a jeho dielo.