China's engagement in Central and Eastern Europe: regional diplomacy in pursuit ofm China's interests - Pleschová, Gabriela
Charakter zapojenia Číny v obchodnej spolupráci zahraničí. Čínske kooperačné mechanizmy. Platforma spolupráce 16+1. Oblasti prioritnej spolupráce Číny a SVE.