Odvetvové špecifiká riadenia pohľadávok – telekomunikácie, stavebníctvo a automotive - Daniel, Peter
Základné úkony a základné odlišnosti pri riadení pohľadávok. Princípy a metódy riadenia pohľadávok - špecifické vymáhanie pohľadávok a riadiaci manažment. Nesúlad metód a príčin medziodvetvových rozdielov pri vymáhaní pohľadávok.