Národná legislatíva upravujúca dokumentárny akreditív - Jančíková, Eva, 1960-
Dokumentárny akreditív a obchodné hľadisko. Právna úprava akreditívu v legislatíve SR, zákon č. 513/1991 Zb., Obchodného zákonníka. Právna úprava dokumentárnych akreditívov v Číne. Pravidlá, zvyklosti a zákony uplatňovania akreditívu splatné v krajine predávajúceho. Príklad.