Riadenie výkonnosti ako súčasť udržateľného rozvoja podnikov - Posoldová, Iveta
Ciele riadenia pracového výkonu a kultúra vysokej výkonnosti, kde jednotlivci a tímy preberajú zodpovednosť za zlepšovanie podnikových procesov a tiež za vlastné schopnosti a prínos pre podnik. Motivácia a vzťahy medzi zamestnacami a zamestnávateľom.