Daňové výhody investovania na účtoch dlhodobého investičného sporenia - Brnová, Miroslava
V septembri 2015 bola schválená novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p., a to zákon č. 253/2015 Z. z. s účinnosťou od 1. 1. 2016 Medzi dôležité zmeny patrí aj zmena v zdaňovaní vybraných druhov cenných papierov. Ilustračné príklady.