Posuzování úvěruschopnosti žadatele o spotřebitelský úvěr - Hanzlík, Filip
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o teoretických východiskách spotrebiteľského úveru. Obsahové náležitosti pri aplikácii odborného poradenstva. Dohľadový benchmark - zhrnutie poznatkov a skúseností pracovníkov samostatného odboru ochrany spotrebiteľa.