Rising the competitiveness of Slovakia through strategic cooperation in tourism - example of Carpathian region - Magátová, Ivana
Rast konkurencieschopnosti Slovenska v dôsledku strategickej spolupráce v cestovnom ruchu. Príklad karpatského regiónu. Návštevnosť karpatského regiónu.