Zúčtovanie dotácií a finančných vzťahov so štátnym rozpočtom - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika zúčtovania finančných vzťahov so štátnym rozpočtom, ktorá je aktuálna v prvých mesiacoch rozpočtového roka. Povinnosť zúčtovania finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu poskytnutých obci a jej rozpočtovým organizáciám a príspevkových organizáciám.