EMW z pohledu Čechů a Slováků - Sobková, Martina
Finančné vzdelávanie, ktoré prebiehalo v marci vo viacej ako 20 európskych krajinách so zameraním na zvyšovanie povedomia o význame finančnej gramotnosti mladých ľudí. Aktivity na Slovensku koordinuje Slovenská banková asociácia a v Česku "Česká bankovní asociace".