Deň inžinierov a technikov Slovenska - Hucko, Pavel
17. marec - Deň inžinierov a technikov Slovenska. Členstvo Zväzu slovenských vedeckotechnických spoločností v medzinárodných vedeckotechnických spoločnostiach. Európsky inžinier - euroinžinier - EUR ING. Podmienky na získanie certifikátu EUR ING. Akreditované fakulty univerzít na Slovensku. Etický kódex euroinžiniera.