Vypněte starý e-learning! Je čas řídiť kompetence - Salameh, Rami
Moderná nová generácia riadenia kompetencií LMS (learning management systém). LMS systém je výhodný pre firmy, ktoré majú zo zákona povinnosť školiť a vzdelávať svojich zamestnancov. Riadenie a sledovanie profesného rozvoja zamestnancov.