Transeurópske siete v Európskej únii - ich vývoj a súčasnosť - Ježová, Daniela
Vývoj a súčasný stav transeurópskych sietí. Dopravné (TEN-T), telekomunikácie (eTEN) a energetické (TEN-E) infraštruktúry.