Poskytovanie platobných služieb a implementácia smernice v Nemecku (v kontexte komparácie so slovenskou právnou úpravou) - Slávik, Peter
Analýza procesu implementácie európskej legislatívy do právneho prostredia Nemecka v oblasti poskytovania platobných služieb. Analýza kľúčových oblastí pre reguláciu a poskytovanie platobných služieb v nemeckej legislatíve s dôrazom na celkový trh platobných služieb v Európskej únii a na Slovensku.