Pryč s plnými kapsami - nastupují digitální peněženky - Slouka, Luděk
Obľúbenosť a ponuka elekronických nákupov a možnosti jednoduchého, rýchleho a bezpečného spôsobu platenia prostredníctvom internetu. Certifikované digitálne peňaženky ako napríklad MasterPass, či Master Card. Bezpečnostné pravidlá, ktoré digitálne peňaženky musia spĺňať.