Future of trade relations within the 16+1 group: risks and opportunities - Semerák, Vilém
Štylizované fakty o aktuálnych trendoch v obchode medzi Čínou a krajinami SVE (model 16+1). Aktuálne výzvy a príležitosti vzájomnej spolupráce. Iniciatíva One Belt, One Road.