Slovenské poisťovníctvo má pred sebou roky dynamickéího rastu, potrebuje transparentné podmienky a vzdelaných klientov - Jacková, Eva
Rozhovor s Ing. Vladimírom Bakešom, predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom poisťovne Kooperatíva a Komunálnej poisťovne a prezidentom asociácie SLASPO. Budúcnosť slovenského poistného trhu.