Register poistných udalostí - legislatívna podpora v boji proti poisťovacím podvodom - Žáková, Jozefína
Nová legislatíva umožňujúca poisťovniam tvoriť register poistných udalostí zvýši šance na odhalenie pokusov o poistné podvody. Vykonávanie a úlohu prevádzky registra prevzala Slovenská asociácia poisťovní. Zákon č. 437/2015 Z. z. a zákon č. 39/2015 o poisťovníctve.