Differences in Japan's Security Policy: Comparison of Military Spendings - Borošová, Lucia
Významné faktory, prispievajúce k zmenám v bezpečnostnej politike Japonska, sú vplyv globalizácie, sekuritizácia a neustále sa vyvíjajúca situácia na medzinárodnej politickej scéne.