Kybernetické riziko ako celoeurópska a globálna obava - Bandzi, Adriana
Rozsiahlosť problematiky kybernetickej bezpečnosti a legislatívne východiská v súvislosti s požiadavkami na poistnú ochranu. Konkrétne opatrenia, digitálna agenda a politika v oblasti bezpečnosti medzinárodného kybernetcikého priestoru a na úrovni Európskej únie.