Hungary and renewable energy sources: moving ahead using competitive advantages - Ugrósdy, Márton
Aktuálny stav regulácií sektora obnoviteľných zdrojov energie (OZE). Najvýznamnejšie podniky na trhu s OZE. Zelené mimovládne organizácie a ich požiadavky pre trh s OZE.