Energy efficiency in Ukraine - instrument or bluff? - Chubyk, Andrii
Prehľad histórie politiky štátu o energetickej efektívnosti. Problémy a výzvy vo vývoji energeticky efektívnych projektoch. Trendy a vyhliadky budúceho rozvoja energetickej efektivity. Príležitosti pre partnerov vo V4.