Theoretical Aspect of Correlation between Economic Growth and Unemployment - Martincová, Marta, 1955-
Korelácia medzi objemom práce (zamestnanosťou) a veľkosťou hrubého domáceho produktu. Práca je jedným zo zdrojov ekonomického rastu. Okunov zákon.