Transport and Logistics and Their Influence on Export Costs - Hansenová, Heda
Kalkulačná štruktúra nákladov exportu. Model TEAT merania exportných nákladov. Meranie dynamiky exportných nákladov. Determinanty zmien v medzinárodnom transporte a logistike.