Human Resource Management with Accent on Motivation - Tomčíková, Monika
Motivácia zamestnancov, zdôrazňujúca potrebu motivačných faktorov, ktorými sú zamestnanci motivovaní. Teoretický pohľad na riadenie ľudských zdrojov a jej cieľov s dôrazom na motiváciu zamestnancov.