Analýza nákladov na podporu v nezamestnanosti v rokoch 2008 až 2014 - Marková, Viera
Nezamestnanosť ako nedokonalosť trhu práce. Náklady štátu na podporu v nezamestnanosti. Kvantifikácia nákladov štátu na nezamestnanosť v rokoch 2008 až 2014.